Boharo.nl
                 
  Home Biografie Fotografie Bowlen Dagboek Winterweer Links Contact

Winter uitjes en Oud & Nieuw tips
27-11-2015

De winter staat voor de deur, de drukke decembermaand komt eraan. En wat zijn nou leuke uitjes die je de komende periode kunt gaan doen en die niet extreem duur zijn? Wij hebben een paar tips!

Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

12 december 2015 t/m 24 januari 2016
IJsbeelden Festival - Zwolle
Ieder jaar in Zwolle is het IJsbeelden Festival. Hier zijn van ijs hele mooi sculpturen gemaakt. IJs zegt 't al, 't is dus koud. In deze ruimte vriest het de gehele dag. Dus zorg dat je warm aangekleed bent en geniet van alle mooie sculpturen. Na afloop snel aan een warme chocolademelk. En nagenieten van al het bijzonders dat je gezien hebt.

€ 13,50 Volwassenen | € 8,50 Kinderen 4 t/m 10 jaar | t/m 3 jaar gratis
Nu extra voordelig per trein, € 25,- voor volwassenen (trein + entree) en € 8,- voor kids.
De actie in de Spoordeelwinkel van de NS
Website IJsbeelden Festival
04 december 2015 t/m 17 januari 2016
Africa by Light - Safaripark Beekse Bergen
3 keer eerder heeft in Nederland het China Light Festival plaatsgevonden. Dit jaar wordt samengewerkt met Safaripark Beekse Bergen. Vandaar de naam Africa by Light. Ontdek de lichtsculpturen en zie wat voor een magisch effect dit heeft.

€ 15,- Volwassenen | € 12,- Kinderen 3 t/m 11 jaar | t/m 2 jaar gratis
Er zijn ook combitickets mogelijk om overdag het safaripark te bezoeken en 's avonds de lichtsculpturen.
Website Africa by Light

28 november 2015 t/m 17 januari 2016
Amsterdam Light Festival
Tijdens dit evenement beleef je Amsterdam op een andere en bijzondere manier. Meerdere lichtkunstenaars hebben prachtige dingen ontworpen om jong en oud te verwonderen. Dit evenement bestaat uit 2 onderdelen. Je kunt een wandelroute lopen (Illiuminade) en/of je kunt meevaren (Water Colors) door de grachten van Amsterdam en langs of misschien wel door de kunstwerken varen. De wandelroute is te bezichtigen van 10 december 2015 t/m 3 januari 2016.

De rondvaart wordt aangeboden door verschillende rederijen, de prijzen zijn verschillend.
Voor de wandelroute kun je een programmaboekje kopen voor € 3,50. Hierin is informatie over de kunstwerken te lezen en zijn beide routes te zien op een plattegrond.

Bekijk voor meer informatie, prijzen en de rondvaarten op de website.
Website Amsterdam Light Festival


Oud en Nieuw Events:

Sprookjesachtig Oud en Nieuw vieren in de Efteling
In de Efteling is het al enkele jaren mogelijk om Oud en Nieuw te vieren. Een gezellig evenement met optredens en gezelligheid. Tijdens deze avond is het gezellig druk. De Efteling is voor dit evenement van 19:00 t/m 01:00 geopend. Met een voucher die je bij de entree krijgt kun je een oliebol en glas champagne halen. Op zo'n avond kun je ongeveer 5 attracties bezoeken. De attracties zijn open tot middernacht. Ook draait meerdere malen de watershow Aquanura, hiervan draait de laatste show om 00:45. Om 00:00 is er groots vuurwerk vanaf verschillende plekken in het park zichtbaar.

Tickets € 38,- per persoon.
Website Efteling Oud en Nieuw
All Inclusive Oud en Nieuw in Preston Palace
Preston Palace is een all inclusive hotel en uitgaanscentrum in Almelo. Met Oud en Nieuw kun je hier ook volop genieten. Er is genoeg te eten en drinken, volop entertainment, diverse spelactivitetien en om 00:00 vuurwerk & champagne. Ook is het mogelijk om een arrangement te boeken inclusief overnachten (op moment van schrijven is er geen enkele nacht te boeken.) Het avond arrangement is van 21:00 t/m 02:00.

Tickets € 59,50 per persoon.
Website Preston Palace Oud en Nieuw

Het Nationale Vuurwerk Rotterdam
In Rotterdam beleef je aan het water bij de Erasmusbrug een hele mooie jaarwisseling. Kleed je wel goed aan want aan het water is het best koud! Vanaf 22:30 hoor je de grootste hits op de kade met om 00:00 groots vuurwerk vanaf de Erasmusbrug. Het vuurwerk wordt live uitgezonden op RTL4, RTL5, RTL7 en RTL8

Gratis entree!
Website Het Nationale Vuurwerk


 
Boharo.nl
Webdesign 13-11-2015 Ron Janssen | Webdesign: BOHARO.nl